Kierrätyspäivät

Syksyn 2022 kierrätyspäivät

Kierrätyspäiviä vietetään jälleen elokuussa neljällä paikkakunnalla:

  • Kestilässä ti 23.8. klo 12-17 Salen pihalla
  • Piippolassa to 25.8. klo 12-17 kirkon parkkipaikalla
  • Alavieskassa ti 30.8. klo 12-17 S-marketin pihalla
  • Merijärvellä ke 31.8. klo 12-17 Seon pihalla

Kierrätyspäiville voit tuoda maksutta kierrätykseen kodinkoneita, sähkölaitteita, metalliromua ja vaarallista jätettä. Hinnaston mukaisesti vastaanotamme puu- ja rakennusjätettä, huonekaluja, poltettavaa jätettä ja poistotekstiilejä. Maksutapana käy ainoastaan maksukortit. Paikalla on lisäksi kierrätysneuvontaa ja arvontaa.

Uutena poistotekstiilien vastaanotto

Kierrätyspäivillä vastaanotetaan tänä vuonna uutena jätelajina poistotekstiilejä. Poistotekstiileihin lajitellaan käyttökelvottomat, kuivat ja puhtaat vaatteet ja kodintekstiilit tiiviisti suljettuihin muovipusseihin pakattuna. Poistotekstiileihin eivät kuulu alusvaatteet, sukat, sukkahousut, kengät, vyöt, matot, peitot, pehmusteet, pehmolelut, tyynyt tai kosteat, homeiset, vahvasti haisevat tai tekstiilituholaisia sisältävät tekstiilit. Poistotekstiilit vastaanotetaan poltettavaa jätettä vastaavalla hinnoittelulla.

Kierrätyspäivillä on myös UFF:n keräys, johon käyttökelpoiset vaatteet ja lelut ovat tervetulleita. Ne toimitetaan UFF:n kehitystyöhankkeisiin Afrikkaan ja Aasiaan.

Nähdään kierrätyspäivillä!