Oppimateriaalit

Kierrätysneuvonnan oppimateriaaleista löydät videot, pelit ja tulostettavat materiaalit, joiden avulla pääset tutustumaan jätteiden lajitteluun ja alueemme kierrätyspisteisiin. Oppimateriaalit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä ja opettajien on mahdollista käyttää niitä myös oppitunneilla. Koululaisille järjestämme lisäksi vuosittain kierrätysaiheisia kampanjoita.

Videot

Videoilla käydään läpi jätteiden lajittelua ja kierrätysmahdollisuuksia Vestian toimialueella. Tutustu videoihin täällä.

Pelit

Hauskojen pelien avulla pääset tutustumaan jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen! Pelikirjastomme löydät täältä.

Tulostettavat materiaalit

Kampanjat

Järjestämme koululaisille vuosittain kierrätysaiheisia kampanjoita. Keväisin järjestettävä Kierrätyssankarit-kampanja on suunnattu alakoulujen 4-luokkalaisille. Kampanjassa tehdään luokittain jätepassin hauskoja tehtäviä, joiden avulla oppilaat tutustuvat monipuolisesti jätteiden lajitteluun ja lähialueen keräyspisteisiin. 

Syksyisin järjestettävä Vaarallisen jätteen kampanja on yläkouluille suunnattu kampanja, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta
vaarallisista jätteistä, niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää.

Järjestämme valokuvakilpailun vuosikalenteriimme 2022 teemalla ”Meijän seutu”. Lue lisää kilpailustatäältä.
+