Mahdollisuuksia laajoille kierrätyspalveluille

Ajankohtaista

Keräämme muovipakkauksia taloyhtiöissä Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Kannuksessa, Nivalassa, Oulaisissa ja Ylivieskassa. Jos näillä paikkakunnilla isännöimäsi taloyhtiö  ei vielä ole mukana, voit ilmoittaa sen mukaan puhelimitse: p. (08) 410 8700 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@vestia.fi.

Muovipakkausten tyhjennyshinnat (sis. alv 24 %):
600 l             6,72 €
1000 l           8,64€

Toimitamme muovipakkausten keruuastian veloituksetta.

Kiinteistökohtaiset jäteastiat

Jätehuoltomääräysten mukaan asuinkiinteistöllä tulee olla sen huoneistojen lukumäärän perusteella jäteastioita seuraavasti:


Jätelaji

Asuinkiinteistön
huoneistojen lukumäärä
Poltettava jäte Yksi tai enemmän
Biojäte Yli kymmenen
Lasi Yli kymmenen
Pienmetalli Yli kymmenen
Kartonki/Pahvi Yli kymmenen

Muista huolehtia, että jäteastialle on esteetön pääsy. Pihan tulee olla aurattu eikä astioiden eteen saa pysäköidä autoja. Jos astiaa ei päästä tyhjentämään, peritään käynnistä hukkakäyntimaksu. Jos astiaa ei ole mahdollista tyhjentää esimerkiksi tietöiden takia, ilmoita asiasta Vestian asiakaspalveluun (08 410 8700) ja peru käynti turhien maksujen välttämiseksi.

Poltettavan jätteen astiaan ja biojäteastiaan jätettä ei saa laittaa irrallaan, vaan jäte tulee aina pakata suljettuun pussiin (biojätteen voi pakata paperipussiin, sanomalehdestä valmistettuun pussiin tai ruskeaan biohajoavaan pussiin).

Talvella biojäteastiat jäätyvät herkästi, mikä valitettavasti estää astian tyhjentämisen. Huolehdi, että astiassa on sisäsäkki ja jätteet on pakattu asianmukaisesti. Jos astia pääsee jäätymään, tulee astia sulattaa lämpimässä tilassa ennen seuraavaa tyhjennyskertaa.

Jätehuoltomääräysten tiivistelmä isännöitsijöille

Järjestämme valokuvakilpailun vuosikalenteriimme 2022 teemalla ”Meijän seutu”. Lue lisää kilpailustatäältä.
+