Talitiainen lennossa

Rekrytointi

Haemme Keski- tai Etelä-Suomen alueelle asiakaslähtöistä

PROJEKTIMYYJÄÄ

Työtehtäväsi koostuvat asiakkaiden kontaktoinnista, asiakastapaamisista, lajittelupihan teknisestä esittelystä, vierailuiden järjestelystä, osallistumisesta määrittelyprojektiin ja sen jälkeen asiakaskontaktin ylläpidosta ja projektin edetessä hankkeen sopimustiedon hallinnasta. Toimialan tultua tutuksi tehtävään sisällytetään asiakasprojektien kokonaishallintaa, kohteiden ja hankkeen määrittelyä ja suunnittelun ohjausta sekä mahdollisia muita projektitehtäviä. Asiakkaat muodostuvat kuntien omistamista jäteyhtiöistä. Asemapaikka on valitun henkilön asuinpaikkakunta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta tai kokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä suoriutumista auttaa kokemus BtoB -projektimyynnistä, rakennuttamisprojektien ymmärtäminen, kohtuullinen piirustusten lukutaito ja ymmärrys julkisista hankinnoista ja kilpailutusvaatimuksista. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita. Voit olla joko työuran alkupuolella tai jo kokemusta hankkinut osaaja.

Tarjoamme:

– vastuullisen ja itsenäisen tehtävän vakavaraisen yrityksen palveluksessa
– kilpailukykyisen kuukausipalkan ja lisäksi kannustavan bonusmallin
– hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
aluksi määräaikaisen työsuhteen 31.12.2025 saakka.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.1.2023 www.uniflex.fi – sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!