Kierrätysneuvonta

Kierrätysneuvonta

Vestia Oy järjestää kuntien lakisääteiset kierrätysneuvontatehtävät, joihin kuuluu yhdyskuntajätteen määrän ja haitallisuuden vähentäminen sekä jätehuollon asianmukainen toteutusOpastamme jätteiden lajittelussa, kierrätyksessä ja käsittelyssä. Vestian henkilökunnan lisäksi kierrätysneuvonta verkostoomme kuuluu myös paikallisia 4H-yhdistyksiä. 

 

Tilaa kierrätysneuvontaa päivähoitoon, kouluun tai oppilaitokseen

Tarjoamme maksutonta kierrätysneuvontaa Vestian omistajakuntien varhaiskasvatukselle, kouluille ja oppilaitoksille. Neuvonnan aiheita ovat kierrätys, jätteen synnyn ehkäisy ja ympäristövastuullinen kulutus. Kierrätysneuvoja tai paikallinen 4H-neuvoja vierailee oppitunnilla tai teemapäivässä sovittuna ajankohtana. 

Päiväkoditkoulut: Kierrätysneuvontakäynti sovitaan  Vestian kierrätysneuvojan tai paikallisen 4H-neuvojan kanssa. 

Oppilaitokset: Kierrätysneuvontakäynti sovitaan Vestian kierrätysneuvojan kanssa. 

 

Kutsu kierrätysneuvoja tapahtumaanne

Vestian maksutonta aikuisille suunnattua kierrätysneuvontaa, voivat tilata myös erilaiset ryhmät ja porukatTulemme opastamaan teitä jätteiden lajitteluun liittyvissä kysymyksissä. 

Taloyhtiöt, järjestöt, harrastusryhmät sekä yhdistykset: Kierrätysneuvontakäynti teidän tapahtumaanne sovitaan Vestian kierrätysneuvojan kanssa. 

 

Tule vierailemaan Vestialle

Tervetuloa tutustumaan Vestian jätekeskukseen Ylivieskaan. Vierailuun sisältyy yhtiön perusesittely, lajitteluneuvontaa sekä kierros lajittelupihalla ja jäteaseman kentalueella. Varaa vierailuajankohta kierrätysneuvojalta. 

 

Kierrätysneuvoja:

Suvi Kontio

Puh. 050 5215420

suvi.kontio@vestia.fi

Kierrätysneuvontaverkosto: 

Paikalliset 4H-neuvojat 

Asiakaspalvelu: 

Puh. (08) 410 8700
asiakaspalvelu@vestia.fi 

Oppimateriaalit:

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+