Lajittelupihan portti

Pyhäjoen lajittelupihan avajaiset ke 24.11. klo 10-13

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Avaamme uuden automatisoidun lajittelupihan Pyhäjoelle osoitteeseen Järvisuontie 3. Vietämme avajaisia keskiviikkona 24.11.2021 klo 10-13.

Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Pyhäjoen lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti.

Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla lajittelupihalla keskiviikkoisin klo 14–17 tämän vuoden loppuun. Vuonna 2022 henkilökuntaa on paikalla parittomilla viikoilla maanantaisin klo 14-17.

Katso ohjeet lajittelupihalla asiointiin täältä.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Taloyhtiöissä oltava jäteastiat pakkausjätteille ja pienmetallille 1.7.2023 alkaen.Lue lisää.
+