Tyttö ja lintu

Kierrätysneuvonta

Kierrätysneuvonta 

Vestia Oy järjestää kuntien lakisääteiset kierrätysneuvontatehtävät, joihin kuuluu yhdyskuntajätteen määrän ja haitallisuuden vähentäminen sekä jätehuollon asianmukainen toteutusOpastamme jätteiden lajittelussa, kierrätyksessä ja käsittelyssä. Vestian henkilökunnan lisäksi kierrätysneuvontaverkostoon kuuluvat paikalliset 4H-yhdistykset. 

 

Tilaa kierrätysneuvontaa päivähoitoon, kouluun tai oppilaitokseen 

Tarjoamme maksutonta kierrätysneuvontaa Vestian omistajakuntien varhaiskasvatukselle, kouluille ja oppilaitoksille. Neuvonnan aiheita ovat kierrätys, jätteen synnyn ehkäisy ja ympäristövastuullinen kulutus. Kierrätysneuvoja tai paikallinen 4H-neuvoja vierailee oppitunnilla tai teemapäivässä sovittuna ajankohtana. 

  • Päiväkoditkoulut: Kierrätysneuvontakäynti sovitaan  Vestian kierrätysneuvojan tai paikallisen 4H-neuvojan kanssa. 
  • Oppilaitokset: Kierrätysneuvontakäynti sovitaan Vestian kierrätysneuvojan kanssa. 

 

Kutsu kierrätysneuvoja tapahtumaanne 

Vestian maksutonta, aikuisille suunnattua kierrätysneuvontaa, voivat tilata myös erilaiset ryhmät ja porukatOpastamme jätteiden lajitteluun liittyvissä kysymyksissä huomioiden ryhmien toiveet. 

  • Taloyhtiöt, järjestöt, harrastusryhmät sekä yhdistykset: Kierrätysneuvontakäynti tapahtumaanne sovitaan Vestian kierrätysneuvojan kanssa. 

 

Tule vierailemaan Vestialle 

Tervetuloa tutustumaan Vestian jätekeskukseen Ylivieskaan. Vierailuun sisältyy yhtiön perusesittely, lajitteluneuvontaa sekä kierros lajittelupihalla ja jätekeskuksen kentalueella. Varaa vierailuajankohta kierrätysneuvojalta. 

 

Vierailuvarauksissa ja neuvonta-asioissa ota yhteyttä kierrätysneuvojaamme! 

Kierrätysneuvontaverkosto: 

Paikalliset 4H-neuvojat 

Asiakaspalvelu: 

Puh. (08) 410 8700 
asiakaspalvelu@vestia.fi