vuokrakontteja rivissä

Yksityisten lava- ja konttitilaukset siirtyvät Vestia Yrityspalveluille

Yksityisten kuluttajien jätelava- ja konttivuokraukset, niiden kuljetukset sekä jätteiden kouranoudot siirtyvät 1.1.2022 Vestialta sen tytäryhtiölle Vestia Yrityspalvelut Oy:lle.

Jos sinulla on tällä hetkellä lava tai kontti vuokralla Vestialta, laskutus tapahtuu tammikuusta alkaen Vestia Yrityspalveluiden nimissä. Asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksen takia. Jatkossa vuokratut lavat ja kontit laskutetaan Vestia Yrityspalveluiden nimissä.

Siirto Vestialta tehdään Vestia Yrityspalvelut Oy:lle, koska lava- ja konttivuokraus, niiden kuljetukset ja jätteiden kouranoudot eivät kuulu kunnallisen jätehuoltoyhtiön taksan alaisiin palveluihin. Toiminnan siirrolla varmistamme, että myös jatkossa voimme tarjota laajat jätehuoltopalvelut toimialueemme asukkaille.

Kysy tarjouspyyntö lava- ja konttivuokrauksesta, niiden kuljetuksesta tai kouranoudosta Vestia Yrityspalvelut Oy:ltä osoitteessa: https://vestiayrityspalvelut.fi/asioi-verkossa/lomakkeet/tarjouspyyntolomake-yksityishenkiloille/

Hintatiedustelut ja tilaukset voit tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse:
Vestia Yrityspalvelut Oy
p. 08 410 8701
info@vestiayrityspalvelut.fi

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+