Vestia palkkaa 10 nuorta ensimmäiseen kesätyöpaikkaan

Työllistämme tänä kesänä ensimmäiseen kesätyöpaikkaan kymmenen 13-16 – vuotiasta nuorta. He työskentelevät työpareittain kahden viikon mittaisissa jaksoissa kesä-heinäkuun aikana.

Ensimmäiset nuoret aloittivat työnsä meillä maanantaina. Heidän työtehtävät ovat vaihtelevia ja niihin kuuluu mm. jätekeskuksen piha-alueiden ja hallien siivousta ja roskien keräilyä, nurmikon leikkuuta ja haravointia sekä muita avustavia tehtäviä.

Olemme palkanneet eri-ikäisiä nuoria kesätöihin usean vuoden ajan. Tänä ja viime vuonna on kesätöihin valittu sellaisia, joilla ainoa työelämäkokemus on työelämään tutustumisjaksoilta eli TET-harjoitteluista.

– Toivomme, että meiltä saadun kesätyökokemuksen kautta he saavat kesätöitä jatkossakin ja toivottavasti hakevat myös meille uudestaan kesätöihin tai muihin töihin, kertoo viestintä -ja henkilöstöpäällikkö Mervi Väisänen.

Kesätyötehtävät ovat vaihtelevia ja niihin voi kuulua mm. maalausta.

Hakijoita kahden viikon kesätyöpaikkoihin oli kaikkiaan 38 nuorta.

Kymmenen nuoren lisäksi olemme palkanneet myös yhden 19-vuotiaan kesätyöntekijän vaativimpiin työtehtäviin, joissa tarvitaan jo kokemusta. Hän on ollut kesätöissä meillä jo aiemmin.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+