Rantsilan lajittelupiha

Rantsilan lajittelupihan avajaiset 9.12. klo 12-15

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Rantsilan uuden lajittelupihan avajaisia vietetään perjantaina 9.12.2022 klo 12–15 osoitteessa Tuohitie 8. Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan samalla jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Rantsilan lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Henkilökuntaa Rantsilan lajittelupihalla on paikalla parillisilla viikoilla perjantaisin klo 14-17.

Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Yritykset voivat rekisteröityä Vestian yritysasiakkaiksi, jolloin asiointi on mahdollista maksaa myös laskulla.

Itsepalveluaikoina asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian palveluneuvojiin, jotka antavat neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Vestia Oy hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta

Katso ohjeet lajittelupihalla asiointiin täältä.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+