Puristimen käyttö

Pulkkilan lajittelupihan avajaiset to 3.3. klo 12-15

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Vietämme Pulkkilan uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia torstaina 3.3. klo 12-15. Uusi lajittelupiha sijaitsee osoitteessa Verstastie 7.

Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan samalla jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Pulkkilan lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti.

Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla lajittelupihalla parittomilla viikoilla perjantaisin klo 14–17.

Katso ohjeet lajittelupihalla asiointiin täältä.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+