Palveluautomaattikokeilu käynnissä Haapavedellä ja Ylivieskassa

Olemme aloittaneet heinäkuussa palveluautomaattipilotoinnin Haapaveden hyötyjäteasemalla ja Ylivieskan jätekeskuksessa. Kokeilun avulla selvitämme, voidaanko hyötyjäteasemien aukioloaikoja pidentää jatkossa automatisoinnin avulla. Pidemmät aukioloajat ovat tulleet toiveena asiakkailtamme.

Palveluautomaatit mahdollistaisivat asiakkaiden omatoimisen asioinnin, mutta se tarkoittaa helppokäyttöisiä ja toimivia laitteita. Siksi oli tärkeää saada asiakkaiden kokemuksia omatoimisesta jätteiden tuomisesta ja maksamisesta jo varhaisessa vaiheessa.

Palveluautomaatteja voi käyttää Haapaveden hyötyjäteaseman ja Ylivieskan jätekeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Työntekijämme opastavat tarvittaessa laitteen käytössä ja kirjaa samalla palautteita ja kehitysehdotuksia.

Vaikka asiakkaat ovat olleet kokeilun aikana valmiita asioimaan automaatin kanssa jatkossakin, niin silti halutaan myös henkilökohtaista palvelua. Täysin automatisoituja hyötyjäteasemia ei olekaan näköpiirissä.

Jatkossakin hyötyjäteasemilla tulee olemaan henkilökohtaista palvelua ja automaatillakin asioivilla on aina mahdollisuus pyytää neuvoa asiakaspalvelijoiltamme puhelimen sekä kamerayhteyden välityksellä.

Palveluautomaattikokeilu päättyy elokuun lopussa. Hyötyjäteasemien aukioloaikoja pidennetään palveluautomaattien avulla aikaisintaan ensi kesänä.

Lisätietoja:

Olavi Soinio, toimitusjohtaja, olavi.soinio@vestia.fi /044 751 8670

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+