Lajittelupiha Oulainen

Oulaisten lajittelupihan avajaiset ma 4.10. klo 11-14

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Avaamme uuden automatisoidun lajittelupihan Oulaisiin osoitteeseen Koiranevantie 1. Vietämme avajaisia maanantaina 4.10.2021 klo 11-14.

Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Oulaisten lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti.

Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla kahtena päivänä viikossa (ma ja to klo 14–17) tämän vuoden loppuun. Vuonna 2022 henkilökuntaa on paikalla kerran viikossa, torstaisin klo 14–17.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+