Kierrätyspäivä Nivalan lajittelupihalla to 8.6. klo 14-17

Järjestämme Kierrätyspäivän Nivalan lajittelupihalla (Kokkolantie 190) torstaina 8.6.2023 klo 14-17.

Kierrätyspäivän tarkoituksena on tuoda lajittelupihan toiminta tutuksi. Jos lajittelupihalle jännittää lähteä asioimaan itsepalveluaikaan, Kierrätyspäivässä pääsee matalalla kynnyksellä tutustumaan itsepalveluautomaattiin ja lajittelupihaan henkilökunnan opastamana.

Paikalla on Vestian kierrätysneuvoja opastamassa, vastaamassa kierrätysaiheisiin kysymyksiin, jakamassa oppaita ja tarjoamassa maksutonta arvontaa.

Kerää kuorma kärryyn ja kaarra lajittelupihalle!

Lajittelupihalle voi tuoda maksutta kartongit ja pahvit, keräyspaperit, lasi- ja muovipakkaukset, metalliromut, kodin sähkölaitteet ja vaaralliset jätteet.

Hinnaston mukaisesti vastaanotamme myös lajiteltavaa jätettä (mm. huonekalut, ikkunalasit), betoni- ja kiviainesta, kipsiä, puujätettä, kyllästettyä puuta, puutarhajätettä, poltettavaa jätettä ja poistotekstiilejä. Lajittelupihalla käy maksutapana ainoastaan maksukortti (rekisteröityneillä yritysasiakkailla myös lasku).

Kuorma kannattaa jo kotona pakata lajittelupihan lavojen järjestyksen mukaisesti niin, että jätelajit on lajiteltuna toisistaan. Tällöin eri jätelajien määrien ilmoittaminen hoituu automaatilla helpommin ja kuorman purkaminen on sujuvampaa. Nivalan lajittelupihan lavajärjestyksen löydät täältä.

Tulevat kierrätyspäivät

Kierrätyspäiviä vietetään myös

  • Haapaveden lajittelupihalla ma 26.6. klo 14-17
  • Oulaisten lajittelupihalla to 29.6. klo 14-17.
Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+