Kärsämäen uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään keskiviikkona 10.8. klo 12-15.

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Kärsämäen uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään keskiviikkona 10.8. klo 12-15. Uusi lajittelupiha sijaitsee osoitteessa Ahjotie 5. Parhaiten sinne löytää kääntymällä Ouluntieltä Teollisuustielle. Tietä ajetaan risteykseen, jossa tie kääntyy lähes 90 astetta. Mutkasta vasemmalle kääntyvä tie on Ahjotie.

Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan samalla jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Kärsämäen lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti.

Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla lajittelupihalla parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 14–17.

Katso ohjeet lajittelupihalla asiointiin täältä.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn 31.3.2023 mennessä ja osallistu arvontaan! Lisätiedot löydättäältä.
+