Ilmakuva Kannuksen rakenteilla olevasta lajittelupihasta

Kannuksen lajittelupihan avajaiset 15.9. klo 12-15

Opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Kannuksen uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään perjantaina 15.9.2023 klo 12-15. Uusi lajittelupiha sijaitsee osoitteessa Lammasojantie 10.

Tule tutustumaan lajittelupihan toimintaan ja tuomaan samalla jätteet pois nurkista! Avajaisissa opastamme palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Avajaisten jälkeen lajittelupiha avoinna ma-pe klo 10-17

Avajaisten jälkeen Kannuksen lajittelupihan itsepalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti.

Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa on paikalla lajittelupihalla perjantaisin klo 14–17.

Katso ohjeet lajittelupihalla asiointiin täältä.

Lajittelupihalle vastaanotettavien jätteiden hinnaston löydät täältä.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+