Joulunajan jätekuljetukset ja aukioloajat

Joulun ja uudenvuoden pyhät vaikuttavat jäteastioiden tyhjennyspäiviin. Pyhäpäivisin jäteastioita ei tyhjennetä, koska jätekuljettajatkin rauhoittuvat viettämään joulua. Astiat eivät kuitenkaan jää tyhjentämättä, vaan jätekuljettajat tekevät ahkerasti töitä ennen ja jälkeen pyhien saadakseen kaikki pyhäpäiville osuvat tyhjennykset tehtyä.

Jouluviikon (25. – 29.12.) jäteastioiden tyhjennyksiä ajetaan osittain ennakkoon la 23.12 sekä jälkikäteen ke 27.12 eteenpäin. Tarvittaessa  tyhjennyksiä jatketaan la 30.12. Viikolla 1 uudenvuodenpäivän (1.1.) tyhjennykset hoidetaan jälkikäteen alkaen ti 2.1., mikä voi viivästyttää koko viikon tyhjennyksiä.

Huom! Jos tarvitset jäteastiallesi ylimääräisen tyhjennyksen ennen joulua tai välipäivinä, tilaathan sen asiakaspalvelusta mahdollisimman pian, viimeistään viikolla 51!

Vestian asiakaspalvelu, jätekeskus sekä hyötyjäteasemat ovat suljettuina pyhäpäivien ajan. Perjantaina 22.12 suljemme toimiston ja jätekeskuksen klo 15.00. Välipäivinä toimisto, jätekeskus ja hyötyjäteasemat palvelevat normaalein aukioloajoin.

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+