Ratkaisuja ympäristön parhaaksi

1.12.2019 alkaen yritysasiakkaita palvelee Vestia Yrityspalvelut Oy. Vestia Yrityspalvelut Oy:lle valmistuvat omat nettisivut tammikuun lopussa. Yritysten verkkoasiointipalvelut säilyvät siihen saakka Vestia Oy:n sivuilla. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä ratkaisumyyjä Raimo Seppälään 050 453 0095, etunimi.sukunimi@vestiayrityspalvelut.fi

 

Palvelu

Vestia Oy palvelee yrityksiä jätekuljetusten järjestämisessä, keräysvälineiden hankinnoissa, jätteiden vastaanotossa sekä jätehuollon suunnittelussa ja neuvonnassa.

Vestian palvelu kattaa asiakkaiden erilaiset tarpeet. Jätehuollossa otamme vastuun koko palveluketjusta alkaen jätteiden keruusta asiakkaan toimipisteessä ja päättyen turvalliseen ja ympäristöystävälliseen jätteidenkäsittelyyn. Palvelu voi olla jatkuvaa tai yksittäisiä toimituksia.

 

Suunnittelu

Suunnittelu aloitetaan asiakkaan omasta toiminnasta ja sen tuntemuksesta. Yhdistämällä asiakkaan ja Vestian asiantuntijuus löydetään ratkaisut kustannustehokkaaseen jätteiden hyödyntämiseen.

 

Jätteiden keräys ja kuljetus

Hyödynnettävät jätteet:

  • Poltettava jäte
  • Energiajäte
  • Puujäte
  • Betoni- ja kiviainesjäte
  • Lasi
  • Metalli
  • Pahvi
  • Kartonki
  • Keräyspaperi

Hyödynnettävien jätteiden lisäksi toteutamme myös kaatopaikka-, teollisuus-,  rakennusjätteiden ja vaarallisten jätteiden kuljetuksen. Tarvittaessa hoidamme myös arkistojen hävityksen tai muun tuhottavan materiaalin käsittelyn.


Jätteiden vastaanotto

Yritysten jätteiden vastaanotto, välivarastointi ja käsittely tapahtuvat Ylivieskan nykyaikaisessa jätekeskuksessa. Tilapäisesti syntyviä pieniä jätekuormia otetaan vastaan myös hyötyjäteasemilla.


Tukipalvelut

Tukipalveluina tarjoamme yritysasiakkaille neuvontaa ja koulutusta. Yhtiömme asiantunteva henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin ja tulee tarvittaessa paikan päälle opastamaan. Meiltä löytyy myös neuvontamateriaaleja. Voimme myös järjestää henkilökunnalle koulutustilaisuuksia ja tutustumiskäyntejä esimerkiksi jätteenkäsittelykeskukseen.

Asiakkaanamme saatte kerätyistä jätteistä raportin, jota voitte hyödyntää toiminnassanne. Säännöllisillä raporteilla varmistamme, että saamanne palvelu on tasapainossa kustannusten kanssa.

Päivitä yhteystietosi 31.3.2020 mennessä ja osallistu samalla 50,00 euron S-ryhmän lahjakorttien arvontaan! Ilmoita tiedottäällä.
+