Jätehuolto mökillä

Mökkeilykausi on kuumimmillaan, jonka vuoksi haluamme muistuttaa muutamasta vapaa-ajan asunnon jätehuoltoon liittyvästä asiasta.

Tee jätehuoltosopimus ja tilaa jäteastian tyhjennys hyvissä ajoin

Jäteautojen tyhjennysreitit eivät kulje kaikilla mökkialueilla joka viikko. Siksi jäteastian tyhjennys kannattaa tilata mahdollisimman hyvissä ajoin. Voit tehdä vapaa-ajan asunnon jätehuoltosopimuksen osoitteessa: https://www.vestia.fi/asioi-verkossa/yksityisasiakkaat/tee-jatehuoltosopimus-vapaa-ajanasuntoon/ tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: p. (08) 410 8700 / asiakaspalvelu@vestia.fi.

Sopimuksessa voit toivoa sinulle sopivaa aloitusviikkoa ja valita jäteastian tyhjennysväliksi 1, 2 tai 4 viikkoa. Kesäajan asunnoille on mahdollista sopia tyhjennykset myös vain kesäajalle. Meiltä saat tarvittaessa tilattua mökillesi myös jäteastian.

Sijoita jäteastia näkyvälle paikalle

Sijoita astia sellaiselle paikalle, johon jäteauto pääsee helposti tyhjentämään sitä ja josta kuljettaja sen helposti löytää. Jos astian paikka jostain syystä muuttuu, niin ilmoita meille siitä. Näin astian tyhjennys onnistuu sujuvimmin.

Toivotamme leppoisia mökkeilyhetkiä!

Ylivieskan taajamassa lajiteltava biojätteet 1.7.2024 alkaen.Lue lisää.
+