Maatalousmuovin kouranouto

Kouranouto soveltuu yleensä kohteisiin, jossa noutamisen voi tehdä maatilan toimista riippumatta ja kohteeseen pääsee ajoneuvoyhdistelmällä.

Määrän suhteen toiminta on joustava. Alustava tieto määrästä helpottaa reititystä ja auttaa varaamaan sopivasti kuormatilaa. Noutoaika on noin 2 viikkoa.

Verkko-asiointi tulossa myöhemmin. Ota yhteyttä ratkaisumyyjä Raimo Seppälään, puh. 050 453 0095, raimo.seppala@vestiayrityspalvelut.fi

Hinnoittelu

Perushinta 75,00 €/nouto (sis. 10 min lastaustyötä) + alv. =93,00 €/nouto.

Hinta sisältää noudon /jae. Mikäli haetaan useita jakeita samaan aikaan, esim: puujäte ja maatalousmuovi niin molempien osalta tulee 1kpl kouranoudon perushintaa, eli yhteensä 2 kpl perushintaa. Hinnalla katetaan kuljetus ja purkutoimet jätekeskuksessa. Lajikkeita ei voi yhdistää samaan lavaan, jolloin joudutaan hinnoittelemaan.

Lisätyö: pakkaus, siivous, lastaustoimet kohteessa hinnoitellaan lisätyönä. alkava 10 min hinnoitellaan 15,00 € + alv. = 18,60 €/alkava 10 min.

Päivitä yhteystietosi 31.3.2020 mennessä ja osallistu samalla 50,00 euron S-ryhmän lahjakorttien arvontaan! Ilmoita tiedottäällä.
+