Tarvitsemme joukkoomme innokkaan, idearikkaan ja toiminnallisen
VIESTINTÄSUUNNITTELIJAN
toteuttamaan toimintamme tunnistettavuutta.

Toimi on uusi organisaatiossamme, joten sinun tulee kyetä luomaan toimivat käytännöt, pystyä toteuttamaan asioita itsenäisesti, käyttää ulkopuolista osaamista tarpeen mukaan, analysoimaan viestinnän vaikutukset toimijoissa ja edistämään edelleen yrityksen kannattavuutta. Tuotat ja toteutat käytännön viestintää laaja-alaisesti kaikille sidosryhmillemme. Luot mielenkiintoista sisältöä niin visuaalisesti kuin verbaalistikin. Esiintyminen niin sidosryhmille kuin asiakaskunnalle on sinulle luontevaa. Tartut asiaan kuin asiaan, jopa rahanarvoiseen jätteeseen. Omaat riittävät perustaidot materiaalin tuottamiseen, kuten kuvaaminen, tekstin tuotto, taitto, ulkoisten resurssien koordinointi. Odotamme sinun osaavan hyödyntää myös sosiaalisen median mahdollisuudet. Olet jo kokemustakin hankkinut tai opinnot hiljakkoin päätökseen saattanut viestintäosaaja, ja mielenkiintosi kohdistuu juuri yritysviestintään. Tiedät sinulla olevan sekä annettavaa että opittavaa. Haluava oppii ja sinun on osoitettava halukkuutesi. Kerro meille, miten jätebisneksestä viestitään kiinnostavasti.

Meillä on tarjota sinulle toteutusvastuu yrityksen viestinnästä eri tahoille. Pääset luomaan viestinnän käytäntöjä alusta alkaen ja kasvamaan viestintäammattilaisena. Saat osaavan yhteisön asiantuntijatuen oman osaamisesi rinnalle. Paljon tekemätöntä työtä, kehittymismahdollisuuksia ja vaikuttajarooli kiertotalouden muuttuvassa maailmassa. Hyvät työskentelyolosuhteet nykyaikaisissa toimitiloissamme Ylivieskassa. Odotamme sinun asuvan tai asettuvan lähiseudulle, joka tarjoaa viihtyisää maaseutua ja silti kaupunkimaista palvelutasoa, sekä monia mahdollisuuksia harrastaa.

Jos olet varma, että tämä on sinua varten, aloita matkasi soittamalla valintaprosessin toteuttajalle Evecon Trainers Oy / Jari Kalliomaa puh. 0400 661 512 maanantaina 22.10 klo 10.00–18.00, keskiviikkona 24.11. klo 13.00–16.00 ja muina aikoina soittopyyntö. Hakemukset viimeistään 29.10.2018 osoitteella jari.kalliomaa@evecon.com. Aiheeksi: ”Vestia”.