Jätehuoltoinsinööri

Vestia Oy on Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestijokilaaksoissa toimiva alueen jätehuollosta kokonaisvaltaisesti vastaava yhtiö. Päätoimipaikka ja jätekeskus sijaitsevat nykyaikaisissa tiloissa Ylivieskassa. Hyötyjäteasemat ja ekopisteet ovat lähellä käyttäjiä eri puolilla toimialuettamme. Yli 10 miljoonan liikevaihtomme syntyy 17 jätealan ammattilaisen voimin.

Olemme jatkuvasti kehittyvä ja aktiivinen alan muutoksiin vastaava toimija. Jätekeskus, hyötyjäteasemat ja ekopisteet ovat toimintamme ydintä. Niiden hoitaminen on ensiarvoista meille ja asiakkaillemme. Näiden kenttätoimintojen päivittäiseen kunnossapitoon, työnjohtoon ja urakoitsijayhteyksien ylläpitoon haemme uutta tuloksentekijää joukkoomme

JÄTEHUOLTOINSINÖÖRIKSI

Ollaksesi osa meitä olet oma-aloitteinen järjestyksen ihminen, joka kokee ongelmat innostavina haasteina ja toteuttaa suunnitelmat sovitusti. Itseltä vaatiminen ja reippaus näkyvät sinusta jo matkojen päähän tarttuen näin muihinkin. Nopeat muutostilanteet edellyttävät sinulta dynaamista otetta, tulet seuraamaan tekemistä suoraan sen ytimessä ja kykenet tekemään nopeita ratkaisuja. Haluat tarttua myös suorittavaan työhön ja omaat vähintään perustaidot kunnossapidosta. Olet vahva sosiaalinen vaikuttaja, kärsivällinen esimies ja ohjaaja sekä alaisillesi että urakoitsijoillemme. Tapahtumien ajan tasalla pitäminen ja sähköinen dokumentointi on sinulle luontaista. Omaat teknisen koulutustaustan ja mielellään esimieskokemusta. Tuntemus jätehuollosta, kunnossapidosta ja aliurakoitsijayhteyksistä auttavat sinut nopeampaan alkuun.

Meillä on tarjota sinulle kokonaisvastuu päivittäisestä työnjohdosta ja urakoitsijayhteyksistä. Ajanmukaiset toimitilat ja toimintaympäristön, sekä jatkuvan kehittämisen mahdollisuuden. Näköalapaikan nopeasti muuttuvaan jätehuoltomaailmaan ja kasvun paikan alan ammattilaiseksi. Alan kehitystä seuraavat kouluttautumismahdollisuudet. Valtaa ja vastuuta saat kantokykysi mukaan. Valmiuksiasi vastaavan ansiotason ja lämminhenkisen työyhteisön. Toivomme sinun asuvan tai asettuvan lähiseudulle, joka tarjoaa viihtyisää maaseutua ja silti kaupunkimaista palvelutasoa, sekä monia mahdollisuuksia harrastaa.

Jos olet varma, että tämä on sinua varten, aloita matkasi soittamalla tai jättämällä soittopyyntö valintaprosessin toteuttajalle Evecon Trainers Oy / Jari Kalliomaa puh. 0400 661 512. Hakemukset viimeistään 28.8.2016 osoitteella jari.kalliomaa@evecon.com. Aiheeksi: ”Vestia”