Hinnasto

Hinnasto

Jätteistä maksetaan, jotta niistä pääsee eroon ja jotta niiden käsittely voidaan hoitaa turvallisesti ja yhteistä ympäristöämme säästäen. Jätemaksuilla katetaan kaikki jätehuollon kulut kuten jätteiden käsittely ja ympäristönsuojelu. Jätehuoltoon ei käytetä esimerkiksi verorahoja.

Vestia ei tavoittele kaupallista voittoa eikä maksa osinkoa omistajilleen, kunnille. Jätemaksuja peritään vain kattamaan kulut ja lainsäädännön vaatimat investoinnit. Siksi voimme pitää hintamme hyvin kohtuullisina ja tasapuolisesti kaikille asiakkaille samana asuinpaikasta riippumatta.

Neuvomme mielellämme, miten voit säästää jätekuluissa!

Lataa tästä vuoden 2017 jätemaksutaksa:
Jätemaksutaksa

Vastaa Vestian asiakastyytyväisyyskyselyyn ja voita puolen vuoden tyhjennykset!

Mielipiteenne on meille tärkeä! Siksi pyydämme Teitä vastaamaan oheiseen asiakastyytyväisyyskyselyyn. Vastauksenne antavat meille käsityksen siitä, mitä mieltä olette oman alueenne jätehuollosta.

Toimintamme kannalta on tärkeää kartoittaa asiakkaiden toiveita ja mielipiteitä. Kartoituksen avulla pystymme kehittämään palveluitamme niin, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin.

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken puolen vuoden (6 kk) tyhjennykset, 50 euron lahjakortteja S-ryhmän myymälöihin sekä tuotepalkintoja. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä markkinointiin.

Vastaa kyselyyn!

(sivustomme käyttää evästeitä, jotta näkisit tämän ilmoituksen vain yhden kerran)